info@clubtennispiera.com

Altres serveis

Fitness & Wellness

Entrenaments Personals.

Què és un entrenador personal/personal trainer?

Un entrenador personal és un professional del fitness que s’ocupa de l’ensenyament i la prescripció d’exercicis físics. Abans de començar, l’entrenador personal analitza la condició física del client i pacta els objectius que vol assolir i dissenya un programa d’entrenament personalitzat. 

Tant és l’objectiu que busquis: perdre pes, modelar el cos, reforçar musculatura, preparar el teu cos físicament per algun esport (pàdel, tennis...) alguna prova específica, recuperar-te d’alguna lesió, corregir la postura corporal i combatre problemes d’esquena, o simplement mantenir un bon estat de salut en general... Posar-te en mans d’un entrenador personal t’ajudarà a assolir-ho.


Teràpies Naturals.

QUIROMASSATGE

El quiromassatge és una tècnica que consisteix en manipular pell, teixit adipós i músculs del cos humà. El que diferencia i identifica el quiromassatge és que es tracta d’un massatge manual, de manera que  només la mà humana està capacitada per percebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit per tractar. Per suposat, això no ho pot aconseguir cap màquina inventada per l’home. 

Què tracta el quiromassatge?

·    Artritis reumatoide

·    Artrosi

·    Cel-lullitis

·    Cefalea

·    Contractures posturals

·    Edemes

·    Malalties reumatològiques

·    Estrenyiment

·    Fatiga o cansament (astènia)

·    Impotència funcional muscular

·    Insomni i situacions d’estrès

·    Lesions musculars

·    Meteorisme (gasos)

·    Obesitat

·    Tos i expectoració


TNDR

TNDR és una Tècnica Naturista, Desbloqueant i Regeneradora. És una tecnica d'exploració, diagnostic i tractament mediant les mans. Aporta una nova interpretació de la causa del dolor en el cos i de l'origen de les enfermetats, relacionant lo físic i lo psiquico-emocional. Obté bons resultats en patologies musculars, digestives, ansietat, arritmies...en qualsevol patologia dolorosa en general.
FLORS DE BACH

Les Flors de Bach és una teràpia natural basada en ecencies florals. Les ecencies prenseten uns efectes més que possitius en la salut de les persones. Va ser invetat als anys 1930. Es tracta d'una terapia global, ja que tracta al individu y no a la enfermetat, ni els seus sintomes. a l'hora d'utilitzar les Flors de Bach no només es té en compte la salut de la persona sino també, el seu estat d'ànim, la seva personalitat i la seva manera d'enfrentar-se als problemes.
Algunes de lles ventatges i beneficis de les Flors de Bach son:
· Les flores de Bach transformen les actituds negatives en positives.
· Els Remeis es poden prendre sols o juntament amb altres tractaments, a més són compatibles amb medicaments i amb altres remeis homeopàtics.
·  No tienen efectes secundaris.
·  No són adictius.
·  Són beneficiosos per els animals i les plantes.
·  Apte per a totes les edats.
·  Ho pueden prendre les Embarazades.
·  Les Flors de Bach restableixen el desequilibri del individu.AURICULOTERÀPIA

La 
auriculoterapia o Auriculopuntura es una práctica terapéutica que estimula los puntos reflejos de la oreja para recuperar el equilibrio y la salud del organismo utilizando sus propios recursos.


REFLEXOLOGIA PODAL

La reflexologia és una medicina alternativa que consisteix en l'aplicació de pressió amb el polze i els altres dits a punts dels peus o les mans. Es basa en un sistema de zones i àrees reflexes que reflecteixen una imatge del cos als peus i les mans, amb la premissa que tot pressionant la zona reflexa s'aconsegueix un efecte benèfic en l'òrgan reflex. La Reflexologia ajuda a estimular les funcions orgàniques, contribuint a prevenir patologies i restablir la salut. La reflexologia és una tècnica manual mil·lenària. Fa més de 5000 anys ja es coneixia a l'Índia i a la Xina.
Beneficis:
  • Alliberar bloquejos energètics estancats en algun òrgan.
  • Millorar la circulació sanguínia i la seva qualitat.
  • Millora les funcions dels òrgans excretors com pulmons, ronyons, intestins i pell.
  • Augmenta el control d'esfinters de la bufeta i els intestins.
  • Desfer residus acumulats en les zones bloquejades (com per exemple les pedres).
  • Relaxació física i mental.

EQUILIBRI ENERGÈTIC

Els essers humans som molt més que un cos físic. El nostre cos físic és la manifestació més densa i palpable d’allò que som, però estem conformats per altres cossos més sotils (cos eteri, cos emocional, cos mental, cos causal, etc.) que integren la nostra aura.

La comunicació entre aquests cossos àurics i el nostre físic es fa a través del Xacres o centres energètics (7 principals i 21 secundaris), que capten i transmeten l’energia vital al nostre cos per que flueixi a través del nadis o meridians energètics. La majoria dels desequilibris o malalties s’originen en aquests cossos sotils abans de manifestar-se al cos físic.

L'Equilibri energètic consisteix tot un ventall de tècniques orientades al tractament d’aquests cossos per tal d’actuar directament sobre l’origen del desequilibri .
Algunes d’aquestes tècniques son el Reiki, la Sanació, el Requilibri de Xacres, l’activació de punts i canals energètics...