info@clubtennispiera.com

Qui som?

Coneixe'ns

Els nostres origens.

Les pistes de tennis es van posar en funcionament l'any 1970, una vegada van derruir les pistes de tennis municipals per construir el pavelló de Piera.

Sota demanda dels usuaris i a fi de poder competir, es va crear el Club Tennis Piera l'any1998. Des de llavors, no tan sola son les pistes de tennis les que formen part de la oferta esportiva del club, sinó que actualment disposem a més de 3 pistes de pàdel, una pista de frontó, una pista d'esquaix, un gimnàs de tonificació i manteniment i una sala fitness on s’implanten varies modalitats esportives. Disposem d'aparcament interior gratuït i agradable local social.

També s'organitzen campionats socials i oberts de tennis, pàdel, frontó i esquaix durant tot l'any. El club compta amb 9 equips de diferent categoria i sexe a les lligues de Catalunya.

Els socis també poden gaudir de la zona d'aigües i massatge, així com la nostra zona barbacoa i Chill Out, gràcies a la seva situació privilegiada al mig de la natura.

S'imparteixen classes de tennis i pàdel de nens i adults durant la setmana i s'organitzen estades esportives d'iniciació i perfeccionament durant les festes escolars i on més de 200 nens participen en aquestes jornades.